Velkommen til Cykelcaféen!
Tel: 70 207 297

Renovering af El-Cykel Batterier

Cykelcafeen tilbyder nu renovering af el-cykel batterier!

El-cykler er og vil fremadrettet være et vigtigt element i cykelbranchen. Men ligesom normale cykler skal der også ses efter el-cykler, og også el-cykel batterier!

Alt efter kvalitet og hvordan batteriet er blevet brugt så vil et el-cykel-batteri miste noget af sin evne og kapacitet. Selvom cykelcafeen også sælger splinternye batterier kan det tit bedre svare sig (både for kunden og miljøet) at få batteriet renoveret og få lagt splinternye celler i.

På grund af dette, samarbejder Cykelcafeen med en af de bedste reparatører i branchen. Ud over at have nogle af de skarpeste priser er han også en af de bedste til sit kram.

Ring for at høre mere.

FAQ

Dette spørgsmål er svært at besvare. Dog er der nogle ting som er sikre tegn på at dit batteri er ved at være træt.

F.eks. :

  • Markant lav rækkevide
  • Uregelmæssig visning af hvor ladt op batteriet er

Dog vil vi altid anbefale du tager den ned til en cykelfagmand som har erfaring med el-cykler og for diagnosticeret det problem som du oplever.

Der er flere faktorer der gør en renovation af batteriet mere favorable.

  1. Prisen. Prisen på et nyt batteri versus prisen på at få et batteri renoveret er meget stor. Tit kan man spare mellem 30 og 40 %
  2. Kvaliteten. På billigere batterier vil de celler som fagmanden putter i tit være markant bedre end dem der er i nye batterier.
  3. Miljøet. Det er ingen hemmelighed at batterier ikke er det bedste for naturen, så istedet for at smide dem ud kan man altså renovere dem og dermed skåne miljøet
  4. Den nemme løsning. El-cykel markedet har flere hundred forskellige typer batterier, og mange af dem kan være svære at købe/finde. Dette kan være fordi producenten ikke laver dem mere, leverandøren af batteriet ikke eksisterer mere eller at der ikke er flere på lager.

Dette kommer an på hvilken del af sæsonen vi er på, for det meste tager det mellem 5-10 dage.

Ja der er 2 års garanti på den elektronik og de celler der bliver installeret.

De celler eller elektronik der bliver installeret er noget af det bedste på markedet. I flere tilfælde vil batteriet få en opgradering i forhold til kvalitet på celler og elektronik som sad i batteriet fra ny.

Hvis du ønsker at få et større batteri/længere rækkevide når du alligevel skal have renoveret dit batteri, så er dette også muligt.

Hvor mange watt-timer/Ah som batteriet kan få afhænger af batteriet. Ring for at høre nærmere.

Vores samarbejdspartner har nogle af de bedste priser på markedet. Priserne starter fra 1595 kr. og går så op alt efter modellen og størrelsen på batteriet.

Det er næsten også altid billigere at få det renoveret end at købe et nyt.

Kæmpe Merida lagersalg, SPAR 30%

På Dam Holme 13, 3660 Stenløse d. 1.6.23

Udviklet af IT Stack ApS