Velkommen til Cykelcaféen!
Tel: 70 207 297

HANDELSBETINGELSER

GENERELLE OPLYSNINGER

Cykelcaféen ApS
Østergade 24
3600 Frederikssund
Danmark
Telefon: 70207297
Email: mail@cykelcaféen.dk

Selskabets CVR-nr.: 35634673

PRISER

Hos Cykelcaféen.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Alle priser er inklusive moms og andre afgifter.

BETALING

Cykelcaféen ApS modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Husk at gemme din faktura / kvittering, da den skal bruges til en evt. Reklamations sag

LEVERING

Forsendelse og levering i Danmark – Levering sker med GLS, postnord eller DHL. Alle outdoor produkter leveres med DHL direkte til faktureringsadressen.

Ved bestilling af enhver vare, har Cykelcaféen ApS ret til at ændre transportøren af forsendelsen til den mest hensigtsmæssige mulighed.

Levering sker med GLS/DHL/Post Nord mfl. Ved køb over kr. 499,- leverer CYKELCAFÉEN.DK dine varer fragtfrit – under 499 koster det dog fra kr. 49,-.

Dog ved ekstra tunge forsendelser (blandt andet cykler) vil der blive opkrævet et ekstra gebyr for fragten.

Pakker der kan sendes til nærmeste pakkeshop, eller adresse. (oplyst ved bestilling)

Levering sker normalt indenfor 1-3 hverdage.

Hvis ordren nægtes modtagelse eller der er oplyst en mangelfuld adresse at modtageren ikke står skrevet på postkassen/ døren. Eller ikke afhentes, kan købs beløbet ikke returneres.

Ved fejl eller mangler ved leveringen, skal vi opfordre dig til at kontakte CYKELCAFÉEN.DK inden 3 hverdage.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” (max 30 dage efter du har modtaget varen). Cykelcaféen ApSvil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

CYKELCAFÉEN.DK
Østergade 24
3600 Frederikssund
Danmark

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

FORTRYDELSESRET

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Har du fortrudt dit køb skal du senest 30 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@cykelcaféen.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret samt information om faktura / ordre nr. der ønskes returneres. Kopi af faktura / ordre skal vedlægges i forsendelsen

Sendes til:

CYKELCAFÉEN.DK
Østergade 24
3600 Frederikssund
Danmark

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse eller ikke afhente varen

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. aftaler omfattet af § 7, stk. 2:

levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Du bryder plomberingen på vare pakket i blisterpak m.m.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra modtagelse til varen leveres hos cykelcaféen.dk. Skulle varen ankomme beskadiget hos cykelcaféen.dk kan betaling ikke tilbageføres.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post / GLS. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 200 DKK.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling/Refundering

Hvis du fortryder dit køb, tilbage betaler vi købsbeløbet, fratrukket den oprindelige fragt for fremsendingen af varen. I tilfælde af en værdiforringelse af varen, hæfter køber for denne, hvilket bliver fratrukket det oprindelige købs beløb. Bemærk at den oprindelige DHL fragt på Outdoor og specielt tunge produkter kan variere fra DKK 187,50 op til DKK 1.172,87 for de tungeste outdoor produkter, der fratrækkes refunderings beløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen. Bemærk at vi ikke dækker ekstra leveringsomkostninger, som følge af en anden leveringsform udover den billigste, tilbudte standardlevering. Vi refunderer betalingen uden unødige forsinkelse og senest 14 dage fra vi har registreret din returnering. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget returvaren.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

CYKELCAFÉEN.DK
Østergade 24
3600 Frederikssund
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Cykelcaféen.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

KLAGEMULIGHEDER

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Cykelcaféen ApSkundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Du kan klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk hvis betingelserne for din klage er opfyldt.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse mail@cykelcaféen.dk.

Kæmpe Merida lagersalg, SPAR 30%

På Dam Holme 13, 3660 Stenløse d. 1.6.23

Udviklet af IT Stack ApS